fbpx

Schneider Electric очолила рейтинг постачальників рішень для управління розумними будинками

Київ, 30 червня 2020 року — Компанія Schneider Electric, провідний світовий постачальник цифрових рішень з управління електроенергією та автоматизації, стала найкращим постачальником рішень для управління розумними будинками у рейтингу аналітичної групи Guidehouse Insights. При збільшенні потоків даних від різних систем розумного будинку виникає проблема їх інтеграції та комплексного аналізу. Рішенням є сучасне програмне забезпечення, здатне збирати і оптимізувати дані, збільшуючи їх цінність для різних сценаріїв застосування  сьогодні та у майбутньому. Користь від використання таких рішень отримують як власники будівлі, які знижують витрати на енергоспоживання, так і орендарі, які отримують комфортні умови. Фахівці Guidehouse Insights порівняли 14 компаній-виробників ПЗ для управління розумними будинками за десятьма критеріями:

  • Концепція
  • Стратегія виводу продуктів на ринок
  • Партнери
  • Технологія
  • Кібербезпека
  • Можливості продуктів
  • Супутні послуги
  • Можливість інтеграції обладнання
  • Портфель рішень
  • Вартість

Компанія Schneider Electric набрала найбільшу кількість балів по кожному критерію. Ми є постачальником обладнання та програмного забезпечення, спрямованого на підвищення екологічної стійкості будівель і ефективне управління такими процесами, як:

  • Електро- та енергозабезпечення
  • Впровадження комплексних АСУ будівель
  • Забезпечення комфорту в приміщенні
  • Забезпечення пожежної безпеки
  • СКУД та відеонагляд

Інтегровані рішення Schneider Electric для житлових будинків, комерційних будівель, центрів обробки даних, об’єктів інфраструктури та промисловості об’єднують в собі енергоефективні технології, автоматизацію в реальному часі, програмне забезпечення та послуги. Михайло Бубнов, генеральний директор «Шнейдер Електрік Україна» зазначив: «Наші рішення для управління розумними будинками допомагають власникам та орендарям перетворювати їхню нерухомість на ефективний актив, і ми раді, що отримали високу оцінку провідних міжнародних аналітиків. Автоматизована система, що дозволяє економити за рахунок оптимізації спожитих ресурсів і створює комфортне середовище для роботи і життя – таким ми в Schneider Electric бачимо будівлю епохи Індустрії 4.0 і прагнемо втілювати це бачення за допомогою нашого інтелектуального ПЗ». Рішення Schneider Electric для управління будівлями EcoStruxure Building є відкритим, повністю укомплектованим, готовим до роботи та має високу функціональну сумісну архітектуру і платформу, яка застосовується в житлових будинках, будівлях, центрах обробки даних, інфраструктурі і різних галузях промисловості. EcoStruxure Building збирає і аналізує дані, підключені до Інтернету речей (IoT) пристроїв, в тому числі з сенсорів і контролерів, і використовує прогнозну аналітику для підвищення ефективності експлуатації будівлі та створення комфортного середовища для його мешканців. Відкрита платформа підтримує різні протоколи і мобільні додатки для інтеграції і контролю обладнання. Користувачі можуть підключатися до платформи EcoStruxure Building і управляти різними системами будівлі у віддаленому режимі. Інновації на кожному рівні – від підключених продуктів до управління периферійним обладнанням, додатків, аналітики і послуг.

 

Про компанію Schneider Electric

У Schneider Electric ми віримо, що доступ до енергії та  цифрових технологій є невід’ємним правом кожної людини. Ми надаємо усім можливість досягати більшого, витративши менше ресурсів, за допомогою нашої концепції Life Is On, яка є доступною для кожного в будь-якому місці в будь-який час.

Ми надаємо цифрові рішення для забезпечення ефективності та сталого розвитку. Ми інтегруємо кращі світові технології з управління електроенергією, автоматизації в режимі реального часу, програмне забезпечення і послуги в рішення для об’єктів цивільного та житлового будівництва, центрів обробки даних, інфраструктури та промисловості.

 

Ми допомагаємо розкривати безмежні можливості відкритої, глобальної інноваційної спільноти, яка поділяє наше прагнення до поліпшення якості життя й підтримує цінності середовища розмаїття, рівних можливостей і самореалізації.

www.se.com/ua

Михайло Федак
Нет Комментариев

Коментувати

Коментар
ім’я
Email
Web-cайт: