fbpx

Підготовча програма стимулювання до запуску R&D у промисловості в Ізраїлі

Програма – є додатковим інструментом, що запущений Агенцією інновацій для промислових секторів. Цей інструмент націлений на допомогу компаніям в запуску та чи покращеннях процесів R&D.


Мета програми стимулювання:

 

Прискорити інноваційно-орієнтовані зміни на промислових підприємствах, які мають підвищити їх конкурентоздатність.
Підготовча програма стимулювання має 4 головні напрями:

  1. Базова підтримка: метою тут є допомога в визначенні нових продуктів чи процесів. В цих рамках, визначається відповідний консультант, який буде допомагати досліджувати можливості та впроваджувати відповідні методики покращення, з метою формулювання інноваційних ідей.
  2. Вивчення технологічних можливостей щодо впровадження (Feasibility Examination): цей напрям має на меті оцінку щодо можливостей реалізації – впровадження інноваційних ідей, де так само є консультант, що буде допомагати підприємству в цих питаннях з метою зменшення технологічних ризиків.
  3. Розробка рішень для виробничої фази: тут консультант аналізує специфічні технологічні процеси й буде допомагати з визначенням та вибором рішення.
  4. Покращення виробничих процесів: консультант аналізує всі процеси з метою покращення загальної продуктивності.

Для кого ця програма

 

Кандидатом в цю програму може бути будь-яка ізраїльська компанія, яка відповідає наступним умовам:

  • Більша частина доходу компанії утворюється від промислового виробництва в традиційних галузях без змішаних з ними. Традиційні як: харчова та переробна, виробництво напоїв, тютюнова, легка промисловість, деревообробна, паперова, виробництво виробів з гуми, пластику, металу, кераміки, обслуговування машин, тощо.
  • Більша частина доходу компанії утворюється від промислового виробництва в змішаних або високо-технологічних галузях як хімічна, косметична, виробництво зброї та амуніції, електротехнічного обладнання, машин та двигунів, медичного обладнання, тощо. Кількість виробничого персоналу в таких компаніях має бути щонайменше 30% від загальної кількості, але не менше 3-х працівників. Кількість співробітників в підрозділах R&D не перевищує 10% від загальної кількості персоналу, але не більше ніж 25 працівників.

Що ви отримуєте?

  • Підтримку до 66% витрат бюджету (максимальний бюджет становить  NIS 75,000) та підтримку до 75% затвердженого бюджету (максимум – до NIS 100,000) для регіональної зони розвитку ‘A’. Підтримка включає оплату послуг консультанта, ринкові дослідження, патентування, лабораторні тести, покупку обладнання для відповідних цілей, додаткові витрати консультантів та інші витрати.

Чому варто подаватись на цю програму?

 

Визначити технологічний розрив: компанії, що подаються на програму підтримки R&D отримують професійну консультацію щодо ідентифікації технологічних розривів та їх можливостей, визначають напрями та стратегії розвитку й відповідні їм зміни у виробництві, покращують процеси виробництва, і таким чином впроваджують розширену програму R&D.
Джерело

 

Довідково

Згідно звіту Світового Економічного Форуму 2016-2017 рр в сфері глобальної конкурентоздатності, Ізраїль є 2-ою найбільш інноваційною країною у світі серед 138 країн

Ізраїль має найбільшу кількість стартапів на душу населення в світі, включно з 2000 які були створені за останню декаду. Ізраїль також є батьківщиною для 350 центрів R&D найбільших компаній світу, включно з такими як  Microsoft, Apple та Google.

Михайло Федак
Нет Комментариев

Коментувати

Коментар
ім’я
Email
Web-cайт: