fbpx

Впровадження системи цінового проектування Product Designer на промисловому підприємстві

 

 

“IT-Enterprise – українська корпорація, виробник однойменної системи для управління компаніями. Була заснована у 1987 році в Києві. 
Компанією реалізовано понад 300 успішних проектів у різних країнах. Найбільш відомі з яких – проекти для промислових підприємств, з використанням рішень на основі передових математичних технік та концепцій Industry 4.0. Компанія є партнером Microsoft, Oracle та Intel.
Комплексна ERP-система IT-Enterprise забезпечує оптимальне управління всіма аспектами діяльності виробничого підприємства великого та середнього масштабу. Компанія розвиває також хмарне рішення для малих та середніх підприємств Clobbi.”

 

Назва проекту

Впровадження системи цінового проектування Product Designer на промисловому підприємстві

 

Опис проекту

 

Проблема, яку допомагає вирішити наше рішення: Традиційна взаємодія замовника з виробничим підприємством включає безліч відділів і служб, перш ніж буде прийнято принципове рішення про розміщення замовлення. Зокрема, підприємству необхідно розрахувати і повідомити замовнику орієнтовну ціну і терміни випуску замовленої продукції. Для цього необхідно розрахувати собівартість випуску замовлення і оцінити поточну завантаженість виробничого обладнання іншими замовленнями. Зазвичай ці узгодження займають дуже багато часу — від кількох днів до кількох тижнів. За цей час замовник може змінити своє замовлення або навіть скасувати його.

За допомогою підсистеми цінового проектування IT-Enterprise в рамках сучасної виробничої ідеології всі ці завдання можуть бути виконані протягом декількох хвилин.

Крім цього, програмне рішення Product Designer забезпечує автоматичне проектування продукту і технології виробництва для конкретного замовлення і, при необхідності, всієї виробничої лінійки. Мета – скоротити час оцінки замовлення.

На підприємствах, де впроваджена підсистема цінового проектування, протягом 5 хвилин після звернення замовника ІТ-система автоматично проектує виріб і технологію виробництва, а також проводить розрахунок собівартості виробництва замовленої продукції, і (за допомогою підсистеми оперативного оптимізаційного планування виробництва SmartFactory) становить план виробництва, використовуючи інформацію про поточну завантаженість виробничих потужностей і про стан виконання інших замовлень.

Впровадження підсистеми цінового проектування IT-Enterprise на виробничому підприємстві дозволило досягти таких результатів:

  1. Скорочення часу реакції на запит клієнта з тижнів до хвилин
  2. Скорочення часу проектування більш ніж в 10 разів
  3. Залучення клієнта в процес створення продуктової лінійки
  4. Швидке проектування і виробництво продукції

 

Система цінового проектування була впроваджена на ряді великих виробничих підприємств, завдяки чому вони скоротили час виведення на ринок нових продуктів на 20-50%.

 

ПРЕЗЕНТАЦІЯ ПРОЕКТУ

Олександр Юрчак
Нет Комментариев

Коментувати

Коментар
ім’я
Email
Web-cайт: